Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradis

 

 

Våra trådar

av kristallklara band

som binder oss samman

i ett tusen dussin underbara rosor

Försvunna i varandra, känner vi inte längre

taggarna som bebor vårt sprakande paradis

 

och vårt paradis

det är världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-01-02 05:14



Bookmark and Share


  ordterroristen
oj oj oj, inte visste jag att du var så här duktig.
Nu har jag läst två av dina texter och båda har
jag blivit trollslagen av. Måste läsa mer snart..
Tills vidare, rock on!
/osse
2007-01-02

  Freeman
Vilken vacker liknelsedikt...så träffande!
Tror du inte att rosorna skulle gå under utan sina taggar?
Livet i paradiset går mot sin fulländning, inte förrän även de mest taggiga växter och de mest giftiga djur ersatts av livsbejakande och vackra själar har taggarna fyllt sin mission i paradisets trädgård...*tänker jag*
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*