Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster ut till himlen

 

 

Spottloskor av eld färgar tårar blå

 

sänglakan vilka vi älskat varandra

 

Vårt fönster ut till himlen var aldrig

vårt fönster ut, till världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-01-02 05:20



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
De sista två meningarna är grymt
talande, och kraftfulla.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*