Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförsäkrad

omsluten
av den helhet
som är världen

kontinuerligt
avlägsnande mig
från en given
punkt i tiden

fortsätter jag resan

oförsäkrad




Fri vers av Anders P VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-01-02 09:31



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Mumsar på uttrycket "Omsluten av den helhet som är världen", det var gott!
2008-12-01

    Madeleine Ågren (Maduska)
Mumsar på uttrycket "Omsluten av den helhet som är världen", det var gott!
2008-12-01

  Rachel Roth
osäkrad, oförsäkrad...
ja, hur kan det egentligen vara på annat sätt
hur vi än önskar det vore möjligt
med alla pensionsförsäkringar etc

snyggt fångat...och inspirerande
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP