Ville skriva ett brev som i fiktion och mina små drömmar är ifrån morfar vår lilla Gåsapåg så det gjorde jag.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville skriva ett brev som i fiktion och mina små drömmar är ifrån morfar vår lilla Gåsapåg så det gjorde jag.




Brevet från sommaren och morfar

 

 

Hej!

Här kommer brevet som ni väntat på ifrån mina händer

ursäktar stort att det inte kommit förrän nu

men mina leenden ville bara visa tänder

förstår du kära du

 

I vinden där jag flyger upp på moln

stilla seglar jag fram i luftens varmbadslugn

Ty jag är en liten gåsapåg från skåne

en fader till 9 barn och en massa andra barn

som kommit längre fram i tiden

och jag älskar alla de små liven

 

för dem skall jag alltid vara riktigt trygg

så nu svävar jag här fram på min alldeles egna gåsarygg

vaktar, vakar över dem och jag lovar att ta hand om dem

tills den dag de till mig kommer hem

 

Så världen

Tills vi möts igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 151 gånger
Publicerad 2007-01-02 12:55



Bookmark and Share


    Camillaa
underbara underbarn :)


/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*