Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

 

 

Stormen stormar där ute

tills dagen stimmar in i moln

och mörkret tar över natten

och våra händer,

våra ansikten faller i skugga

 

och vi vågar mer




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-01-02 13:20



Bookmark and Share


  ordterroristen
Vackert, vackert, vackert!!

/Osse
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*