Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte vara annat än Singel just nu

 

 

Jag behöver inte ännu ett par läppar för att tala

behöver inte ännu ett leende för att vara lycklig

inget andra par ben, inte nu men kanske sen

just nu behöver jag endast ett par ögon

för att se världens skönhet

 

och ett par ben för att stå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-01-02 14:04



Bookmark and Share


  ordterroristen
Skönt att uppfyllas med en sån glädje att man inte behöver andra.
Till seriösapoetersbov; vem har sagt att det är fel att vara singel.
2007-01-02

  Seriösapoetersbov
Underbart.....en hyllning till det allmänt oacceptabla tillståndet singel. Kan det förklaras bättre än så här.
2007-01-02

    Maria Persson
Ååh, låter helt rätt min vän...ibland är det sååå viktigt att bara vara själv
....få tycka och tänka vad man vill...lära sig att umgås med sig själv...för att sen kanske älska någon annan....eller må lite bättre...

/Maria
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*