Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skönaste regnet

 

 

Är det som sköljer ner över hav

rena prydliga tårar från änglar

och visdomsvatten från Gud

ty då kan vi bada som döpta igen

alldeles rena inför dagen,

då vi alla skall åka hem igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 150 gånger
Publicerad 2007-01-02 14:23



Bookmark and Share


  ordterroristen
ännu en gång, tack för vacker läsning!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*