Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår i sanden

 

 

Vi dansar på en strand allihop

medan kameramän och bedömmare följer våra steg

trots vår vackra dans ser de endast, felstegen i sanden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-01-02 14:33



Bookmark and Share


  ordterroristen
nej men alltså snälla nån, snart smäller jag av. Du bara måste göra en bok, och skicka en til mig -jag betalar, det lovar jag! Bara gör en bok, du är för grym för att inte världen ska få en chans!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*