Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En faders fulla ögon

 

 

Fåglar flyger flaxande framför

en faders fulla ögon

av sorg och alkohol

 

ty han missar en dotters vackra klänningsfåll

i en kyrka av rosor, giftemål i evigheten

men han åker inte, åker inte dit

för att följa henne bort

 

sorgen framkallar så mycket smärta

då han förlorar, ännu ett

av sina barn

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-01-02 16:01



Bookmark and Share


  Kakaan
sorglig och stark på något sätt...
bra skrivet!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*