Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
make your head spin


Vi är som spädbarn

 

 

Vi var starka

modiga som soldater i krig

Vi kunde flyga

som änglarna i himlen

de som cirkulerar världen

i hjärtan och i vinden

 

Oskyldiga

som de spädbarn vi var

men så kom världen

och vi andades in dess avfall

och vår oskuld försvann så snabbt

att våra huvuden ännu inte slutat snurra

 

Vi är tärda

och trötta, förnedrade

sårade, smärtande

ekande, längtande

små änglar

 

som ännu är starka

 

vi måste bara finna det där

oskyldiga i oss, igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-01-02 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*