Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektriska stolen är min Domstol och tvärtom

 

 

Domstolen agerar elektriska stolen

dömmer mina steg, andetag, mina vingars bredd

men jag står ut för att för en gångs skull så är jag sedd

 

av någon i hela världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-01-02 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*