Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett Noaks Ark i en sal av sorgsna själar

 

 

Förlåt för att jag fick dig att gråta

för att jag smittade dig med min olycka

För alla ord jag skrikit åt dig

alla blickar jag riktat tårande emot dig

ty nu börjar du likna mig

kanske är det bäst om vi båda gråter

var och en för sig

 

trots att ensamheten härjar min hud

kan vi inte spela Gud

och dränka oss själva

i varandras tårar

 

idag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-01-02 16:36



Bookmark and Share


    Xena
tycker om denna... mycket vacker. Du ÄR en flitig skribent du tjejen =))

Enda tanken är att "ty" är ett rätt gammeldags ord, men det är ju kanske tänkt så?
2007-01-03

    Siera
Vackert och slående på något sätt. Svårförklarat.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*