Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö är ett helvete

 

 

Masker dansar limbo

små huvudlösa barn

leker med sönderslitna änglavingar

mörkerdjur och ilskna hundar

slemmar ner gatan fylld utav

ruttnande blommor

blodröda rosor

 

Jesus är städare

korset bär han än och jag försöker

springa fram till honom, hjälpa

men mina fötter börjar smälta

i den glödande gravsungnen

 

Och jag blundar snabbt, hårt

rädd för att öppna dem igen och se

samma verklighet speglas i dina ögon

men jag öppnar dem och ser moln

 

ty jag dog i helvetet och hamnade i himlen

här leker barn glatt, jesus är en färgglad dagislärare

och golvet är av dunigt moln, och min ängel

har hela vingar, igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-01-02 16:49



Bookmark and Share


  Lithia
Ja!!! Precis! Hur visste du...? Du är otrolig. Dina ord är otroliga. Jag fattar inte hur du kan sätta ihop något sånt här...levande.
Jesus är en färgglad dagislärare och jag kommer att sova gott inatt.
2007-01-02

    Bodil Sandberg
Så fröjdefullt ruskigt och härligt fantasifullt...och slutet gott...
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*