Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan med MVG

hon var flickan som var absolut bäst
hon var vackrast duktigast
snabbast starkast
hon var flickan med MVG

det var hon som alltid skrattade,
Och vann
Det var hon som var smalast,
Lyckligast,
Och vackrast av alla.

Det var hon som alla såg upp till,
Som alla älskade,
Avgudade.

Men det var också hon som hatade att leva.
Det var hon som varje lunch log och försvann
Det var hon som varje kväll grät och skrek, för ensamheten kom henne för nära.

Det var hon som först av alla lämnade livet bakom sig,
För kraven på en liten flicka som henne blev för höga.

för, För alla andra utom henne själv,
Var hon den perfekta vännen, eleven och dottern.
Och ingen förstod riktigt varför hon tog sitt liv.
Hon var ju perfekt




Fri vers av Elina Källman
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-02 17:00



Bookmark and Share


    AnnaGs
*mållös*
SÅ otroligt brabrabra!!!
2007-09-13

  Snubblaraldrig
okej, detta var ju ännu mera så där jättejättebra!!
//G
2007-08-07

    bottle of pop
sorgligt. mycket bra.
2007-03-09

  Michaela Dutius
Du skriver jättebra och DU ÄR PERFEKT Saved
2007-02-10

    Klick_
Jätte fin text!
sorlig, men jätte bra :)
2007-01-26

    Camillaa
Sorglig med tanke på att
så här ser verkligheten ut
för många, allt för många människor

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman