Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaa, vad säger man?


Kan du då tänka dig att bli min?

Om jag gör om mig,
Om jag gör mig själv vacker.

Svälter mig,
slutar äta,
spyr upp allt jag proppar i mig.

Om jag blir bättre.
Om jag blir känd.

Tränar tills jag inte längre syns,
blir matchens lirare varje match,
får första sidan i tidningen, alltid.

Om jag blir snäll,
Om jag säger ja till precis allt.

Ställer upp,
finns där,
gör precis allt du säger.

Om jag blir vacker,
smal som en kändis.
Kommer i de vackraste kläderna.
Om jag blir handbollsproffs,
någon att skryta över.
Tjänar för mycket pengar.
Om jag får dig att skratta,
lyckas vinna ditt hjärta.
Får dig att inse att jag faktiskt är snäll,
att jag faktiskt gjort allt för din skull.

Om jag lyckas med allt detta,
kan du då tänkas att bli min?





För jag kan tänka mig att bli din!




Fri vers av Elina Källman
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-27 18:35



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Känner tyvärr alltför väl igen mig i dina välskrivna rader!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman