Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men kom igen, bara Lev!

 

 

Ta en chans och lev

valen är svåra

men kom igen!

varför inte bara

peka välja och, leva

 

Öppna ögonen

ta bort de mörka

glasögonen som

skymmer din sikt

tänd ljuset i din blick

sänk din lans

och ta en chans

och bara Lev!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-01-02 17:15



Bookmark and Share


    Sandra Odhage
Håller med, har skrivit en liknande dikt. en del har skygglappar hela livet....


//Sandra
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*