Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgrillat lamm med baccardi



Ja må hon leva uti hundrade år!

I humlegården sitter vi
\"vi\"?
Ett gäng brudar och en gratulant
på mina filtar
runt mina ljus
ätandes på mina kakor

Så börjar kvällen
och den börjar bra

Jaaa måå hon leeeeeva utiii hundrade år!!

Jag står med en obestämbar vätska i munnen
och en brinnande pinne i handen
efter lite vodka och en baccardi ska väl jag kunna spruta eld
50 händer klappar i takt

Det gick
Det brann
Fan vad lyckad jag är

Jah måon lähva uti rundradö hååår!!

Oj, en ny människa
vad suddig han såg ut
En brännskadad hand sträcker jag fram
stearinen på benen
märker jag inte av

Jag mår bra
Jag är kry
Men hur kom alla andra dit upp?

Hyyaaa måååoon läääähväti höndråååeer!!!

En vänlig arm tar i mig tag
Dragandes, släpandes, vänligt pratandes
Ett stopp i en buske
Vi gör det till två
Med magen utkramad

Går bort
Går hem
Och jag kämpar i takt

Hyyaaamåååoon rachimasemlinduåååeer!!!

Ännu ett stopp i en papperskorg
Börjar att fatta men slutar att se
Skäms så att huden blir röd som av eld
Och alla mina väskor bär hon på

Trycks ner
Stoppas in
Somnar innan ögonen stängts

Ja *gäsp* måhon leeeeäääsp.. i några år till

En ny dag
Den enda vakna är jag
Utan mobil, busskort, present
och med blåmärken över hela kroppen
T.o.m. mitt sängöverkast är borta
Häller i mig en fil och smiter sen iväg

Kom till jobbet
på något sätt
men bättre känns det inte

Grattis på 16årsdagen, älskade vän
Ja må du överleva tills nästa år...
men troligen inte




Fri vers av Lana
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-02 19:07



Bookmark and Share


    Camillaa
Dina ord fängslar mig!

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana