Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tystnad och skrik

 

 

Mina barnlösa huvuden

dansar med livets alla huvudlösa barn

de fnittrar utan munnar

utan ögon de ser

och jag ler

 

ty jag är moder till de alla

 

vi är en hybrid tillsammans

mellan tystnad och skrik

därför ljuger vi aldrig

fast vi aldrig vågar

vara ärliga




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 143 gånger
Publicerad 2007-01-03 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*