Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusensköna

Oh tusen sköna, förgät mig ej.
Du vilda, du ljuvliga, se mig här och säg.
Vart min sköna, faller din skugga
om solen skyms och kronblad ger vika?

Oh tusen sköna, förgät mig ej.
Du vilda, du ljuvliga, här har du mig.
Blott en maskros till din sköna bukett.
Men finns där om kronblad må vika snett.

Oh tusen sköna, förgät mig ej.
Du vilda, du ljuvliga det har blivit min grej.
Att stå dig bi, när det blåser kallt.
Om du ber, så ger jag dig allt.




Fri vers av Krister O
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-01-03 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O