Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En familjehistoria i stjärnor

 

 

Det här är min broder, ensidiga mansversion

en ömsom ömsint sate, en bra kille

 

 

EnTvåTreFyraFemSexSjuTusen ord- i minuten

talar jag för snabbt för dig

 

Det här är min syster piccaso i kvinnlig form

en som målar liv, får grått till regnbågens alla färger

 

Ett öga, Ett Par ögon ser mer

än tusen andra här i världen

 

Det här är mina far, han lämnade ölen

bakom och det är ju bra

en skiftande sort, från familjefar till oss

nu till flera andra barns boss

en bra man, jag aldrig känt så bra

men nu kommer vi närmare och jag ser

att han är den bästa far man kan ha

 

Glittrande stjärnor på sådana kan du aldrig ta

och just därför är De det enda du vill ha

 

Det här är min mor en kämpes sort

En av de starkaste som håller ögat torrt

 

GulBlåSkimmerGrå

himmelsäng, det närmaste himlen du kan gå

 

Det här är mina morfar jag ursäktar

men du kan inte nå honom mer än så

ty han bor i den vrå av himlen du ännu inte kan nå

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-01-03 17:26



Bookmark and Share


  brainwashed
jätte fin :D
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*