Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning i *ordspråk*

 

 

Glittrande stjärnor

på sådana kan du aldrig ta

och just därför är De det enda du vill ha




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-01-03 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ibland är det onekligen så
2007-01-03

  Lithia
Visst är det så att man alltid vill ha det man inte kan få? Och ju mer man inser att det är omöjligt desto mer vill man ha det :)
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*