Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätbart

genom upprepade försök
registreras och bokförs
det som kan definieras
och accepteras som
giltig representation av liv

vid vilken punkt
på skalan kommer
den blöthjärtade mannen
att kapitulera för
de tiggande hundögonen

trots att han
föresatt sig
ståndaktighet





Fri vers av Anders P VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-01-03 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP