Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på grund av...eh...bara nåt

det finns ibland vissa tecken på att nåt har satt fart

alla har olika


mina är ommöblering
och obeskrivlig längtan efter varm o\'boy



nu ska jag lära mig spela gitarr




Fri vers av annikan
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-01-04 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan