Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet it


smuts

Smuts, Smuts som biter sig fast i min flagnande hud
Orenhet som flödar genom mina grummliga ådror
Tung,tung dimma som faller framför mina ögon
Skrik som blockerar mina hörselgångar
Döda ruttna blodiga kroppar omger mitt likbleka skal och klammrar sig fast
Försöker se mig själv när jag vänder mig om
Glimtar av mitt äckliga jag i små trasiga spegelbitar är det enda jag ser
Försöker skrika med en igensydd vidrig mun som tuggar fradga utan ett slut
försöker kontrolera mig själv när jag ser mig död i ett hörn....






Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-01-04 00:41



Bookmark and Share


    Pudersnö
allt behöver inte vara vackert...fin dikt!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman