Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expantion


Du förvandlar kvadrater
till bågnande portaler

ser strimmor av hopp
färdas genom glasklarhetens prisma

över uppåtsträvande axlar
klättrar solkatter

medan visarna
på den gamla uret
spinner nya tidstrådar
på solrosgul vägg.




Fri vers av _Mian_
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-01-13 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_