Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en morgonkänsla


WOW - en ny dag

Wow, återigen har jag fått en ny dag

vad det ska bli av den vet inte jag

jag är öppen för vad som ska ske

måtte den lycka och glädje mig ge

men ändå med ett uns av det som är svårt

den mixen är bra för livet vårt




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-01-04 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP