Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland bryr man sig inte... man orkar inte... man bara följer med...


glider

 

 

som en svala
svävar jag genom livet
följer med vinden
mot mitt nästa mål

 

 

 

 




Fri vers av Xena
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-01-04 13:22



Bookmark and Share


  Jer
Så kan man också föra. Istället för att vandra i livet, glider istället!
Och ta varje dag som den kommer, låt vinden väljer. Lätt. Fint.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Xena