Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser upp till dig om du vågar vara dig själv, även om du inte tycker som jag och även om du gör a

Jag har alltid hatat folk som
Jämfört känslor med årstider
Hur mår du?
Jo tack, lite vintrig bara

Jag har alltid hatat folk som
Ställer sig in hos andra
Gillar du maten?
Oh, ja! Den är lika fin som du

Jag har alltid hatat folk som
Tror att världen blir bra

Jag har alltid hatat folk som
Gör saker för att någon annan
Säger att de ska göra så

Jag har alltid hatat folk som
Trampar på blommor

Jag har alltid hatat folk som
Säger att jag är en drömmare

Jag har alltid älskat folk som
Är precis sådär jobbiga

Jag har alltid älskat folk som
Är precis tvärtemot sådär jobbiga

Jag har alltid älskat alla
Bara de vågar vara sig själva




Fri vers av hymerito
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-01-04 19:42



Bookmark and Share


  Lithia
Fantastisk text, verkligen. Vilken underbar plats världen skulle vara om alla vore som du.
2007-01-04

  liten_snopp
Jättefin, intressant läsning :)
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

hymerito