Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatan



ironi har han för sig

han hjälper det ej

han skrattar, det svider

ett sår uti mig

ett sår, ett upprivet

på gång än igen

som saltet uti det

som aldrig ger sig

som solen och månen

och pluto och mars

dom kämpar för evigt

men snart blir det pass

pass på den frågan

som dom ställer sig

frågan när världen

tillintetgör sig




Fri vers av MW
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-01-05 01:52



Bookmark and Share


  Bissen
Jättefin... Lite snurrigt, men det gör det bara bättre tror jag...
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW