Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som också bär kvinnan

 

 

Med blå ögon såg hon stint in

i de oidentiska röda ögonen

som tecknade sin illvillga och

ilska i mörkret, dess svarta teckning

 

På tio ben reste hon sig sedan

i och utanför famnen på en varelse

med tio hela ben

och två identiska ögon-

 

hennes egna ben var 8 av dem

och de reste sig tillsammans

och sannade det ljus

hon stilla ovetande känt i hjärtat

av sina drömmar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-05 03:53



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
lite mytisk, mystisk poesi, fan jag klarar inte riktigt av att skriva något vettigt, men jag gillar den verkligen, både dikten och titeln, bra av dig..
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*