Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sade - han sade

Hon sade: Glöm nu inte att.....
så följde en uppräkning
av hans viktiga göranden
den dagen

Han sade:
Nej då jag ska inte glömma
måste bara göra annat
först
och sen vila lite

Hon sade: Har Du???
så följde en uppräkning
av vad han borde gjort
den dagen

Han sade:
Nej visst nej, jag glömde
så följde en uppräkning
av allt som inte blivit av
den dagen....




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-01-05 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP