Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

kom och ta mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

till skyarnas slott




Fri vers av Xena
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-01-05 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena