Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- dålig.. men kommentera gärna -


bara min fantasi

jag skulle vilja berätta för dig,
att barnet som bodde i trädet
inte fanns.
det var bara min fantasi.

jag skulle vilja berätta för dig,
att jag inte kunde sova på natten,
det var bara min fantasi.

jag skulle vilja berätta för dig,
att kärleken jag gav dig inte var sann
det var bara min fantasi.

och jag skulle verkligen vilja berätta för dig,
att jag aldrig log.
det var bara DIN fantasi.




Fri vers av brainwashed
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-01-05 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed