Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskare

 

 

Min älskare bäddar sängarna åt alla andra

i min finns endast upprivna täcken

vi leker mellan dem

lakan tunna knutna om händer

fast i en evighet i vitt med honom

 

 

Kan inte lämna stegen bakom mig utan plockar dem med mig

och går och kommer därför inte längre, än sänghalmens

sträva strån i verkligheten jag aldrig kan minnas mig vara utan




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-01-05 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*