Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och en skål, för \"Kärleken!\"

 

 

Enbart tomma löften klirrar mitt bland

champangeglasets sprittande småchatt

 

Vi lovar saker vi aldrig kommer att kunna hålla

som att vi ska älska varandra mera

Men när vi börjar nya året med krig

kan jag inte se mycket hopp, för kärleken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-01-05 15:15



Bookmark and Share


  Nanno
jag förstår vad du menar..
det bästa är att inte ha
nån nyårslöfte alls,
inte lova nått..
man ska ta det
som det kommer
kramar
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*