Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


för världen är sjukast av alla.

du påminner mig om en låssas baby.
du vet en sån som alla andra hade.
(för de var vanliga flickor)

du påminner mig om en barbie.
du vet en sådan som alla andra vill vara som.
(för de är vanliga flickor)

och vet du vad?

jag har aldrig gillat dockor.




Fri vers av brainwashed
Läst 509 gånger
Publicerad 2007-01-05 15:16



Bookmark and Share


  LillSandra
inte jag heller (:-* Fan va bra du skrivit, precis så är det ju > Liksom vadå så som man ska vara. Hur då? Jag är så trött på alla som klagar på hur man är och vill att man ska bete sig på ett visst sätt... *don\'t even think about it, girl <3 , men de tror jag inte heller Because you rock <3 Puss
2007-04-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Hur bra som helst! :)
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed