Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


även om du var den sista på jorden, så kommer jag aldrig älska dig.

smaka på mitt slag.
det smakar hat eller hur?
smaka på mitt blod.
det smakar sorg eller hur?
se på mina sår.
det speglar svaget, eller hur?

jag hoppas du vet att det aldrig blir som förr, pappa.




Fri vers av brainwashed
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 17:03



Bookmark and Share


  LillSandra
en så kort text, men sååå verklig!!! jag lider med dej om du skrivit den från ditt hjärta och menar de du säger. *[keeponrocking)*
2007-02-15

    Camillaa
den här texten känns!
ba jobbat!

/ C
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed