Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela hela mig

Ge en bit av ditt hjärta.
Kom dela min smärta.

Låt mig få ta del av dig.
Bli en del, och hela mig.

Ta dig bara lite tid.
Kom skänk mig frid.

Kom till mig med skratt.
Jaga bort sorgens natt.

Kom till mig ett tag,
och var min lyckliga dag.

© Boa Berg
2005-01-14
02:31




Fri vers av Boa Berg
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-01-14 02:42



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
kärleksdikt...gillar...Bra beskrivet!
2005-01-15

  Sandy_16
Jaa du Boa. Bra skrivet... Tycker ja absolut.. Hehe du har känslan att skriva.
2005-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg