Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fluffiga bolster

Minnen rusar fram som projektiler i
tankeverksamhetens skugga
projektilerna kan inte skada fysiskt

Gallra, måste gallra, försöka ordna
om det nu finns någon ordning
värd namnet

Bäddar in det onda i mjuka bolster
det som skrämmer mig
det som verkligen kan skada,
men mjuka fluffiga bolster hjälper föga

Ärren sitter för djupt och minnena
rusar fram som projektiler
de kan inte skada fysiskt
men ärren sitter djupt




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-01-05 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP