Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken och utbytt

Trodde att du alltid ställde upp för mig
liksom jag gör för dig
Men nu har jag lärt mig

Jag betyder inte mer än någon annan för dig
och är ganska lätt att byta ut!




Fri vers av Ikna
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna