Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småprat

Dilemmat då och slutet som närmar sig.

Jag vill att vi också i förtvivlans brant

ändå
ska kämpa i oss av, om, till och i.

Du för längesen och även nu

så varför tvivla i den vackraste våren.

När du vet att förtvivlans brant.
Är här.






Fri vers av Ida2
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-01-05 22:24



Bookmark and Share


  am
Jag tycker att innehållet var väldigt bra men förstod inte riktigt allt. :)
2007-01-14

  Jinzan
ojojoj... bra... kanske kunde bli mer utvecklande... men jaggillar den som den är ia ll fall!

"Jag vill att vi också i förtvivlans brant
..."
2007-01-05

  Missi VIP
skickligt snyggt.
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2