Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you make me cry

Det har känts bra dom här dagarna du har velat träffa mig det har varit du som har frågat dom flesta gångerna.

 

Men så hör nån av din andra av sig och ja vet att du väljer dom framför mig. och du får en känna sig värdelös o liten.

 

 du tror att allt funkar bara om du rör mig o kysser mig. för du vet hur du ska röra en för att man ska falla för din charm.

 

det finns inget ord på hur du kan charma folk.

 

Ihate the way you look at me, I  hate the way you touch me, I hate the way you make me cry.




Fri vers av Nettisch
Läst 461 gånger
Publicerad 2007-01-06 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch