Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roteld



Kom!
Räck mig en av dina handskar!
Låt oss riva upp alla tistlar!

så tänder vi en roteld
och dansar en egenskapad salsa
som plöjer framtidsfåror

gödslar med ögonglimtar,
äventyrssprång och tillitens blåkornskraft.




Fri vers av _Mian_
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-01-14 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_