Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Magnus.m

Jag älskar dig verkligen så mycket <3




Sista pusselbiten av mitt hjärta.

Lägg ditt hjärta i min hand,
Jag lovar att jag sköter det väl.
Jag har blivit svag,
Du är min Akilles häl.
Jag vill att du tror på mig,
Även om jag skulle ljuga för dig.
Jag skulle göra allt för dig.
Sälja min själ för en enda grej,
För nyckeln till ditt hjärta,
Jag lovar dig min älskade,
Du möter aldrig den dagen jag utsätter dig för smärta.
Ta min hand, lita på mig nu,
Jag bryr mig inte om någon i världen,
Bara du.
Ditt skratt är min musik,
Älskling du är ingen annan pojke lik.
Dina ögon är mina fönster,
Och jag är fast i isoleringscellen.
Varje vecka längtar jag tills torsdagkvällen.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-07 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben