Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du väser likt en huggorm

 

 

Likt en skallerorm väser du

på ditt alldeles egna korkade språk

men hör inte ens att du väser

du hugger i mitt huvud med giftprydda tänder

 

Hackspätts-Man du hackade på mig

tills mina tårkanaler läckte saltsyra

och jag blöder ännu, ur hjärtats djupa röda

 

men även jag hugger tillbaka

och jag hugger om så endast likt en Stum huggorm




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-01-07 03:58



Bookmark and Share


    M
Kanon. Hackspätts-Man det gillar jag. instäng i all vrede,eller. Hugg tillbaka som en pyton. Det verkar behövas!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*