Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag undrar

 

 

Ibland undrar jag

om jag verkligen skall behöva

kämpa såhär varje dag

allt för att få leva om så bara en sekund

men det gör ont, någonstans djupt inuti

och min puls bultar i mynningen av det

 

Ibland undrar jag om jag verkligen skall behöva

längta efter stjärnorna hela tiden

de säger ju att de finns där hela livet

trots att vi inte alltid ser dem

 

Men det värker så

ensamheten får mig att vittra sönder

både inuti och utanpå

om min mask är endast

av packterat smink och syra i regn

vilket får hela min värld att fräta bort

åtminstonde den jag själv byggt upp

 

och utan mina charader

finns inte längre livet bakom

iheller




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-07 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kännre igen det..man får skapa delmål..berika vardagen och vara sann mot sig själv.
2007-01-07

    Nicklas VIP
Du ska inte behöva kämpa på det där viset. Du ska inte behöva vara ensam och olycklig.. Men du måste kämpa! För du får absolut inte ge upp! Det är väldigt olyckligt dock, att du, en av världens mest underbaraste töser, måste må såhär.

Du är underbar, och ditt liv kommer att bli underbart.
Ge bara inte upp.

Ensamheten är svår... riktigt svår. Det vet jag, och säkert du också.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*