Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många frågor

 

 

Så många frågor

helt utan svar

så många liv som

existerar helt utan, par

så många år utan min faders kärlek

utan tryggheten från dig min morfar

 

Vill så gärna gråta

när allt bara verkar försvinna

men jag kan inte

 

för jag måste hålla mig stark, för dig

och resten, av hela världen

 

aldrig kunde jag ha levat

om det endast varit, för mig

då hade jag varit död för längesen

då hade solen nu skinit ner

över mina ruttnande rosor

på en ödslig grav, ensam

sorgsen och så smärtsamt kal

 

Vill så gärna gråta

men jag kan inte

jag kan bara inte

 

jag är så ledsen kära ni

men jag kan bara inte

finnas till lika mycket

längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-01-07 18:50



Bookmark and Share


  om en Siri
Du behöver inte vara ledsen , vi håller ställningarna åt dig tills du vill komma tillbaka :) <33
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*