Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min salta lilla misär

 

 

Du, en saltuppbyggd misär

Du är för mig vad du är

Och du saltar mina sår med din odräglighet

 

Dina misslyckade ansikten fejkar framgång fram för mig

Får min milsten att fastna under din avskyvärda saltsten

Får min kropp att svida som ett öppet sår

Får mig att lida så mycket värre än på så många döda år

 

Du, min salta lilla misär

Jag hatar dig

Jag svär!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 144 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*