Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma hos Smärtan igen

 

 

Smärtan spräcker alla mina ben

Knakar och spricker, vittrar sönder och dör

 

Och jag är hemma igen

i mörkret och i huset där jag dött

om och om igen

 

men skon jag förr bott i passar inte längre

och porten till borgen vägrar att stängas

när jag väl kommit i

 

och jag sitter i ett hörn, försöker gråta mig tillbakas

till ett ställe där jag i alla fall kunde vara säker på

om så endast faktumet att jag var Död




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*