Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden Till Dig

 

 

Kan inte du bara låtsas vara

en vanlig människa för En gångs skull

och svara när jag talar till dig!

 

 

Skriker jag frustrerat åt din gravs stumma sten

 

Men du svarar inte och det har börjat regna nu

eller så är det bara jag som gråter, igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:30



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Otroligt smärtsamt :(
Stackars lilla gumman.. =/
*krama*
2007-01-07

  liten_snopp
Djup, och väldigt berörande
2007-01-07

  om en Siri
aj, den här berörde
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*